top of page
  • info0124136

Buenos días

Een nieuwe dag, de zon komt langzaam op, een koele bries door het open raam. De enige geluiden die ik hoor zijn van de honderden vogeltjes die vrolijk zingen en van mijn reisgenoot, die immer opgewekt is en net zo vrolijk kwettert als de gevederde vriendjes in de palmbomen naast het supercentraal gelegen boetiekhotelletje in de sherry-& paardenstad Jerez de La Frontera.


Het compacte centrum met talloze straatjes, kerken en cafeetjes is als een openluchtmuseum. De highlights zijn natuurlijk de bodega’s waarvan Tio Pepe en Sandeman waarschijnlijk de bekendsten zijn. Bij de paardjes gaan we zo misschien even kijken, maar het onverwachte klapstuk was wel het Alcazar waar we tijdens een gebruikelijke verdwaalronde op stuitten, net op het moment dat de zon onderging…

In deze stad komt de Spaanse en Moorse mengeling prachtig tot uiting. Het is nog niet druk, de stad lijkt van ons. Een kadootje is een Flamenco optreden in de open lucht op het plein bij het Alcazar.


Gisteren begonnen we de dag bij het prachtige serene golfresort Finca Cortesin nabij Estepona en werden we verrast door het mondaine Sotogrande en het nog mooiere Golfresort SO/Sotogrande. Een dag vol verrassingen en dus een hoofd vol nieuwe routes en ideëen.


In deze periode zijn de heuvels nog groen; dit zal er over een aantal weken heel anders uitzien vermoed ik..


Spanje is van kind af aan mijn favoriete vakantieland. Nu ik ouder ben en het heerlijk vind om onderweg te zijn, lijkt het alleen maar leuker te worden! Vooral in deze periode waarin de lucht nog fris en helder is, de zee al begaanbaar en het nog nergens echt druk is!!

Net ontwaakt bedenken waar we vandaag eens heen zullen gaan!16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page