top of page
  • Foto van schrijver Danielle Travel Consultant

Een nieuw tijdperk

'Het was niet de eerste en zeker ook niet de laatste uitdaging in onze branche, maar na een roerige periode kijken we met een frisse blik naar de toekomst. Er is ontzettend veel gebeurd in de wereld de afgelopen 22 jaar. Maar natuurlijk ook in ieders persoonlijk leven, zo ook het mijne'


Nieuwe website Het is pittig geweest, Corona, maar ook een aantal daaraan voorafgaande gebeurtenissen. De pandemie heeft tijd geboden tot nadenken, rust gegeven, maar ook de nodige aardverschuivingen. We gaan dingen anders doen. Welkom op mijn nieuwe website; een blogsite is het geworden. Een traditionele past mij niet meer. Ik wil graag verhalen vertellen en mooie plekken laten zien.

Inspiratie bieden en herinneringen voorbereiden. Mooie dingen maken voor leuke mensen met leuke mensen.We worden ouder, we ontwikkelen, bewegen, beleven en blijven altijd leren. De kleine kindjes worden groot en zetten ook hun eerste stappen in de volwassen wereld. Zien de wereld op hun manier en reizen vrijer dan dat onze generatie aanvankelijk deed. Niet in de laatste plaats door het internet, waardoor de wereld een stuk dichterbij is gekomen. Dat vind ik interessant! Kinderen

Je neemt ze mee op reis zodat ze hun eigen wereldbeeld kunnen vormen. De wereld die zoveel anders is dan toen mijn ouders mij voor het eerst meenamen, naar Palma de Mallorca, het was 1974, ik was 2 jaar. Als kind van nieuwsgierige ouders bleek ik erfelijk belast. Met genen die je niet meer kunt stoppen en die je als een virus doorgeeft aan de volgende generatie.


50 jaar

21 juni word ik 50 jaar en dan wil ik alleen nog mooie dingen maken voor leuke mensen. Mensen blij maken en dat samen met Lindy, mijn oudste kind. Zij is inmiddels afgestudeerd aan de Universiteit Wageningen; ‘Tourism’… what else. Zij heeft intussen 45 landen bezocht, is voorzien van een degelijke topografische kennis en weet waar Abraham de mosterd haalt.


Samen kijken wij elk op onze eigen manier naar reizen en toerisme. Ik met een kritisch oog op gebied van hospitality, service, hotellerie en luchtvaart. Zij vooral op het gebied van vrij bewegen, avontuur en niet te vergeten ‘sustainability’, wat heden ten dage een heet hangijzer is.

We gaan er vaak samen op uit om nieuwe dingen te bedenken en onze productkennis op peil te houden.

Reisvoorstel

Als je het leuk vindt kun je via de blogs Facebook & Instagram met ons meereizen. Zowel door verleden als het heden. Wil je een mooie, leuke of gekke reis gaan maken? Stuur dan een bericht of bel. We nemen dan contact op voor een afspraak om wens en verwachting in kaart te brengen en daarop aansluitend een mooi reisvoorstel te maken met het oog op een nieuw te maken herinnering.

Lieve groeten en veel lees- & reisplezier

Danielle Kloeg & Lindy van Zuilekom


88 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page